Зміст т. 66 журналу "Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка" за 2023 рік - Радіоелектроніка, Редакція (Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка, 2023)
Наведено зміст номерів журналу "Вісті вузів. Радіоелектроніка" у порядку публікації у 2023 році.