Іменний покажчик т. 65 журналу "Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка" за 2022 рік - Радіоелектроніка, Редакція (Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка, 2022)
Наведено список авторів в алфавітному порядку, статті яких опубліковані в журналі "Вісті вузів. Радіоелектроніка" у 2022 році.