Імений показник т. 46 журналу "Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка" за 2003 рік (Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка, 2022)
Приведено список авторів в алфавітному порядку, статті яких опубліковано в журналі "Вісті вищих учбових закладів. Радіоелектроніка" в 2003 році.